Filmmagasinet Ekko

En anbefaling. Igen i år uddeler filmmagasinet Ekko
Ekko kommer i et paperback format en gang hver måned og indeholder spændende artikler om film både fra indland og udland. Nye trends, fede analyser og anmeldelser, samt spændende debat oplæg er at finde i bladet. 



Men Ekko har også en hjemmeside www.ekkofilm.dk. Her kommer mange af artikler også i et digitalt format og Ekko har desuden en velfungerende Facebookside der kommer med mange gode links til nyheder og artikler til filmelskere.

Tilbage til "Ekko Short Awards".
Ekko har nemlig i min optik Danmarks fedeste liste over kortfilm. Listen består af en top 10. Der hver uge bliver opdateret på baggrund af brugernes stemmer. Der er hver uge ca. 6 nye kortfilm der står på spring for at komme ind på den eftertragtet liste også kaldt Ekko Shortlist.
Kvaliteten af filmene er i topkvalitet og alle instruktører er som udgangspunkt danske. Det er super fedt at Ekko har valgt at dyrke de kommende filmskabere og det er en side hvor man nemt kan fordybe sig flere timer.

Brug eventuelt siden til at få inspiration til din næste elev produktion.

D.28 nov. uddeles 11 priser på baggrund af de film der har været en del af Ekko Shortlist det forgangne år. Du kan være med til at stemme og lege smagsdommer på publikumsprisen her.




Kommentarer